Manchester United 2017-18 kausi uusi poissa jersey on julkaistu! Manchester United fanit riippumatta nuorista ja vanhoista, kukaan ei ole 1990-92 kauden päässä jersey paksut linjat muisti on vielä tuoretta, sitten avant-garde design muotoilu johti koko aikakauden jersey design aalto.

 

Tulevaisuuteen odottaa Manchester Unitedin uusi poissaolo, joka on kunnioitettava tätä aikakauden muotoilua, mutta myös korostaa klubin pitkää historiaa. Osta Manchester United Pelipaita halvalla ja laita se jalkapallokenttään nauttimaan hauskuudesta jalkapallon pelaamisesta.

 

Adidaksen suunnittelijat alkuperäisestä muotoilusta poimia klassiset kuvioelementit, kun otetaan huomioon musta tausta ja valkoiset lisävarusteet, Adidaksen klassinen voitto kolme raitaa, klubin merkit ja Adidas-tavaramerkit ovat valkoisia paitaa. Pyöreä kaula-aukko, joka tekee paitaa täynnä muodin mielekästä, tämä paita ei voi olla vain piki, mukava ja rento tyyli myös tekee siitä osan fanien päivittäisestä elämästä.

 

Uusi jersey tekee soittimesta nopeamman pelin, miellyttävämpi käyttökokemus. Se käyttää erittäin kevyitä materiaaleja uhraamatta joustavuutta ja joustavuutta samanaikaisesti, jotta pelaajat voivat tarjota suuremman liikkumisvapauden ja lisätä paidan hengittävyyttä. Osta Jalkapallo Pelipaidat Halvalla juhlimaan Manchester Unitedin uutta kauden jerseya!

 

Osta%20Manchester%20United%20Pelipaita%2